Dameklip

Vi tilbyder - Luksus dameklip Dameklip Wellness dameklip

Læs mere om vores produkter og services nedenfor.

Business

Inspiration til dameklip

Vores dameklip indebære personlig anbefaling af produkter, behaglig og afslappende hårvask, samt hovedbundsmassage, klip, føntørring og styling.

Vi sætter stor fokus på at det skal være en afslappende og wellness præget oplevelse at få en klipning ved os. Alle vores klipninger starter med en hårvask i vores hyggelig vaske oase, hvor der er udsigt til vores smukke græshimmel, imens du får en afslappende hovedbundsmassage og kan lytte til noget roligt musik. Vi sætter et ligeså stor fokus i at udføre vores klipning til perfektion og vil med en grundig konsultation gøre alt hvad der står i vores magt til at du får en smuk klipning lige efter dit ønske, samme tid med du føler dig sikker og tryg under hele behandlingen.

Visions hair & makeup

Kom og besøg os – tonen er uformel og der er altid forfriskninger, som du kan nyde i vores massagestole.

Vi glæder os til at se dig!

Sociale medier

Kontakt os

Dameklip

Denne behandling inkluderer:

Personlig produkt vejledning, hårvask med afslappende hovedbundsmassage i hyggelige omgivelser, klip, føntørring og styling.

kr. 499

Luksus Dameklip

Denne behandling inkluderer:

• Fusio-Dose intensiv hårkur
• Fusio-Dose scrub
• Hollywood shine

Vores luksus glow klip er for dig som ønsker en klipning med ekstra selvforkælelse og mere glans til dit hår! Under denne behandling vil der blive skræddersyet en kur, der passer netop til dit hår samt vores fantastisk scrub som giver din hovedbund en god balance – den er især god til dig som døjer med tør, fedtet eller irriteret hovedbund sidst men ikke mindst får du vores Hollywoodshine som giver ekstremt glansfuldt og blødt hår.

kr. 778

Wellness Dameklip

Denne behandling inkluderer:

Denne behandling inkluderer
• Fusio-Dose intensiv hårkur
• Fusio-Dose scrub
• 15 min. ekstra hovedbundsmassage

Vores wellness klip er for dig som ønsker en klipning med ekstra selvforkælelse. Under denne behandling vil der blive skræddersyet en kur, der passer netop til dit hår. Derudover vil du få en lækker scrub som giver din hovedbund en god balance den er især god til dig som døjer med tør, fedtet eller irriteret hovedbund – sidst men ikke mindst får du en dejlig og afslappende hovedbundsmassage.

kr. 884