Farvning

Vi tilbyder - Balayage Babylights Helfarve Touch up Smartbond Glossing / Toning

Læs mere om vores produkter og services nedenfor.

Business

Inspiration til farvning

Farve er ikke bare farve! Vi er Visions uddannet som farve specialister og udfordrere og opdatere hele tiden vores team i de nyeste trend. Vores signatur er det lange hår, samt farve heraf og vi elsker at arbejde med det! Tag et kig på vores instagram @Visionsaalborg for at se et udpluk af all de smukke farver vi laver

Visions hair & makeup

Kom og besøg os – tonen er uformel og der er altid forfriskninger, som du kan nyde i vores massagestole.

Vi glæder os til at se dig!

Sociale medier

Kontakt os

Babylights

Denne behandling inkluderer:

Babylights er en teknik vi i Visions har brugt i mange år. Teknikken går ud på, at der laves en masse lyse striber/highlights i hele håret, men meget fint, småt og tyndt vævet, heraf navnet “Babylights” (Se billeder).

Vi anvender altid smartbond og metal dx beskyttelse ifm. vores farvebehandlinger, da vi kan skabe de smukkeste resultater, uden at påføre unødvendig skade på håret. Er du i tvivl om hvad smartbond og metan dx er, kan du læse mere om det i vores info boks “Hvad er smartbond og metal dx

En toning/glossing har mange fantastiske egenskaber!

Den kan blandt andet anvendes som en stand alone behandling. Det er en behandlingen som vi anbefaler dig at få imellem ¨den store¨ farvebehandling for at holde den smukke farve og glød vedlige. Man vil få følelsen af at håret er frisket op i den ønskede nuance og virker mere glansfyldt. Toning er kun velegnet til dig som i forvejen har kemisk behandling hår, da den ikke kan tage ved på natur hår.

Fra kr. 1.438 –  1.998

Alt efter tykkelse og længde på håret.
Inkl. smartbond og metal dx beskyttelse.
 
Toning ifm. med farve
Fra 349 – 399 kr.

Balayage

Denne behandling inkluderer:

Balayage er en meget populær og eftertragtet teknik. Det betyder i grove træk, at hårdet er mørkere i bunden og bliver lysere ud mod spidserne (Se billeder).

Vi anvender altid smartbond og metal dx beskyttelse ifm. vores farvebehandlinger, da vi kan skabe de smukkeste resultater, uden at påføre unødvendig skade på håret. Er du i tvivl om hvad smartbond og metan dx er, kan du læse mere om det i vores info boks “Hvad er smartbond og metal dx.

Vi anbefaler alle vores kunder altid, at supplere med en toningsfarve. En toning får overgangen i en Balayage til, at være blød og glidende. Toning kan også justere farven til en mere kølig eller gylden tone, så det passer til dine ønsker.

Fra kr. 1.438 –  1.998

Alt efter tykkelse og længde på håret.
Inkl. smartbond og metal dx beskyttelse.

Toning ifm. med farve
Fra 349- 399 kr.
 

Helfarve

Denne behandling inkluderer:

Ønsker du en farve som påføres på alt håret fra bund til spids har vi massere af muligheder her også.

Denne behandling er ikke babylights/highlight, balayage, men en farve som smøres direkte på hårbunden og hele vejen ud på spidserne.

Fra kr. 1099-1649

Ekstra meget hår: fra kr. 1499kr

Touch Up

Denne behandling inkluderer:

Vores touch up er god til dig som ikke synes du trænger til den helt store tur endnu, men som blot ønsker en opfriskning af det hår man oftes ser, som er toppen, fronten og rundt i hårgrænsen.

Touch up indebærer:

  • Reflekser/balayage teknik ca. 25 pakker der bliver lagt lidt pakker over din hvivl i nakken, lidt i op mod din skildning og lidt i fronten, så din udgroning også er dækket når du sætter håret tilbage.
  • Vi anvender altid smartbond og metal dx beskyttelse ifm. vores farvebehandlinger, da vi kan skabe de smukkeste resultater, uden at påføre unødvendig skade på håret. Er du i tvivl om hvad smartbond og metan dx er, kan du læse mere om det i vores info boks “Hvad er smartbond og metal dx.”

Du vil med denne behandling få fornemmelsen af at du er ny farvet, de steder i håret som er dem du oftest ser.

Behandlingen bliver ofte brugt som en opfriskning imellem den ´´store tur´´.
Vi anbefaler touch up ca. 1-2 måneder efter du sidst blev farvet.

Kr. 1.088 

Inkl. smartbond og metal dx beskyttelse.
 
Toning ifm. med farve
Fra 349 – 399 kr.

Glossing / toning - Stand alone

Denne behandling inkluderer:

En toning/glossing har mange fantastiske egenskaber!

Den kan blandt andet anvendes som en stand alone behandling. Det er en behandlingen som vi anbefaler dig at få imellem ¨den store¨ farvebehandling for at holde den smukke farve og glød vedlige.

Man vil få følelsen af at håret er frisket op i den ønskede nuance og virker mere glansfyldt. Toning/glossing er kun velegnet til dig som i forvejen har kemisk behandling hår, da den ikke kan tage ved på natur hår.

Kr. 899

 

Glossing / toning - Infomation

Information om behandlingen:

Hvad er en glossing/toning i forbindelse med en farve og hvorfor skal du tilvælge det til din behandling:
En glossing/toning er en ammoniakfri farve, som påføres i vådt hår efter farve (babylights, balayage mm.)

En toning har mange fantastiske egenskaber!
Farven er bygget op på en lav ph-værdi, hvilket gør at den lukker, styrker og plejer håret efter kemisk behandling.
Udover det kan man justere nuancen i alt det kemisk behandlet hår alt efter dit ønske.
En af de ting vi elsker mest ved toningen er at den er med til at få din farve til at smelte mere sammen på en virkelig smuk og naturlig måde, samme tid med den efterlader håret med ekstrem meget glas.
Vi anbefaler altid en toning ifm. Anden farve behandling eller som en stand alene behandling for at friske din farve op imellem dine frisør besøg.

Fra kr. 549

 

Smartbond og Metal Dx

Hvad er smartbond ?

Hvad er smartbond? 

Smartbond er et produkt som blandes i farven for, at beskytte dit hår mod kemisk skade, ifm. en farvebehandling. Når man farver håret nedbryder processen de svovlforbindelser, der binder proteinerne i håret sammen. Disse sammenhængende proteiner er ansvarlig for, at vores hår ser sundt og rask ud. Når hårfarvning – især afblegning – nedbryder disse forbindelser, bliver håret stift, tørt og ødelagt. Smartbond kan forhindre denne nedbrydning, derfor anvender vi altid smartbond i forbindelse med din hår farvning.

Hvad er metal dx ?

Metal Dx neutralisere metal partikler i håret, ved hjælp af glicomine og ionene. Metal partikler som findes i vores vand kan forårsage kemiske overraskelser på håret under farvning eller blegning. Ved at bruge metal dx før din kemiske behandling, reducere du risikoen for kemisk skade med hele 87%. Håber bliver blødt, glansfuldt og styrket efter brug af metal dx.