Få dit hår til at stråle

Farvning

Balayage

Balayage er en meget populær og eftertragtet teknik. Det betyder i grove træk, at hårdet er mørkere i bunden og bliver lysere ud mod spidserne (Se billeder). Vi anbefaler altid, at anvende Smartbond beskyttelse i farven, så dit hår ikke tager skade efter kemisk behandling ved f. eks. farvning.

Vi anbefaler alle vores kunder altid, at supplere med en toningsfarve. En toning får overgangen i en Balayage til, at være blød og glidende. Toning kan også justere farven til en mere kølig eller gylden tone, så det passer til dine ønsker.

Balayage

949 - 1.500 kr.

alt efter tykkelse og længe på håret

Toning ifm. med farve

Fra 260 - 359 kr.

Smartbond ifm. med farve

Fra 265 – 365 kr.

Bestil tid nu

Babylights

Babylights er en teknik vi i Visions har brugt i mange år. Teknikken går ud på, at der laves en masse lyse striber/highlights i hele håret, men meget fint, småt og tyndt vævet, heraf navnet “Babylights” (Se billeder).

Vi anbefaler altid, at anvende Smartbond beskyttelse i farven, så dit hår ikke tager skade efter kemisk behandling ved f. eks. farvning.Vi anbefaler alle vores kunder altid, at supplere med en toningsfarve. En toning får overgangen i en Balayage til, at være blød og glidende. Toning kan også justere farven til en mere kølig eller gylden tone, så det passer til dine ønsker.

Babylights

949 - 1.500 kr.

alt efter tykkelse og længe på håret

Toning

250 kr.

Smartbond beskyttelse

260 kr.

Bestil tid nu

Bliv farvet

Priser

Smartbond/Olaplex Stand alone kur behandling

450 kr.

Olaplex Stand Alone inkl. føn og styling

Smartbond/Olaplex ifb. med farve

260 kr.

Smartbond er i familie med Olaplex og er en flydende væske, som blandes i farven for, at beskytte dit hår mod kemisk skade, i forbindelse med farvebehandling.
Smartbond ifb. med farve indbære også et step 2, som er noget din frisør kommer over håret når farven er vasket ud, oppe ved vasken.
Derudover anbefaler vi altid, at få step 3 med som hjemmebehandling. Step 3 er en daglig conditioner som sørger for, at dit hår forbliver uskadet og sundt efter den kemiske behandling.

Hvad er Smartbond?
Når man farver håret nedbryder processen de svovlforbindelser, der binder proteinerne i håret sammen. Disse sammenhængende proteiner er ansvarlig for, at vores hår ser sundt og rask ud.
Når hårfarvning - især afblegning - nedbryder disse forbindelser, bliver håret stift, tørt og ødelagt.
Smartbond kan forhindre denne nedbrydning og vi anbefaler derfor altid at du tilkøber Smartbond i forbindelse med din hårfarvning.

Bestil tid nu