Mød vores fantastiske team

Maria Schou Hyldal

Indehaver, Frisør & Makeup Artist

Maria er indehaver af salonen og har været i faget i mere end 12 år. Hendes erfaring spænder lige fra år 3 i København som freelance makeup artist med musikvideoer, rød løber, tv mm. til at have været daglig leder i MAC Cosmetics i hjertet af København.
Forinden sin tid som makeup artist var Maria frisør med hyppig deltagelse ved internationale frisør konkurrencer.
Maria er ofte booket langt ude i fremtiden. Book derfor i god tid til en behandling.

Michelle Skrøder

Frisør

Michelle har over 14 års erfaring inden for frisørfaget og er tidligere indehaver af salon Visions, som hun ejede i 10år. Michelle har styr på sit håndværk, og har en stor fast kundekreds hvor hun formår at indfri kundens ønske.
Michelle er ofte booket langt ude i fremtiden. Book derfor i god tid til en behandling.

Lea

Frisør

Kommer snart!

Pernille

Frisør

Pernille har mere end 6 års erfaring som frisør og er fantastisk dygtig og detaljeorienteret. Det er særligt hendes kompetencer inden for farvebehandlinger af langt hår, som karakteriserer hendes faglighed. Det gælder bl.a. balayage og babylights mm. Derudover er Pernille også blandt vores bedste til kort hår og herreklip.
Ligesom alle ansatte i Visions, har Pernille ved opstart haft flere træninger i samarbejde med Maria, for at besidde de samme kvalifikationer som resten af teamet.

Malene

Frisør

Marlene er frisør med mere end 6 års erfaring. Hendes udstråling og nordjyske personlighed giver en afslappende og tryg oplevelse. Hun er særligt dygtig til klipning og farvebehandlinger af langt hår, herunder babylights og balayage mm. Hendes faglighed afspejles desuden også ved herreklip og kort hårs dameklip.
Ligesom alle ansatte i Visions, har Marlene ved opstart haft flere træninger i samarbejde med Maria, for at besidde de samme kvalifikationer som resten af teamet.
Book derfor din næste tid ved Marlene allerede nu!

Nikita

Frisør-elev

Nikita er vores dygtige elev, som har præsteret over forventning i salonen. Hun har et stort talent inden for frisørfaget og besidder den kreativitet der er brug for hos en kommende frisør. Hun har en passion for perfektionisme som afspejler sig i det arbejde hun udfører.
Book din næste tid hos Nikita allerede nu.
Alle behandlinger ved Nikita får du til 30 %.

Byens hyggeligste hairstudio i hjertet af Aalborg

Her sættes der en ære i at udføre både moderne og originale styles, med høj kyndig faglighed – altsammen i lækre, hyggelige, intime omgivelser. Kom og besøg os – tonen er uformel og der er altid forfriskninger, som du kan nyde i vores massagestole. Vi glæder os til at se dig!

30

Års erfaring

86

Vesterbro

90

Aalborg
Velkommen til Visions

Hos Visions er vi specialister i langthår, farve og herreklip. Vi brænder alle for frisør faget og har mange års erfaring, med alt fra herrehår, pagehår, langt hår til balayage, babylights, helfarve og meget mere. Vi giver dig altid den korrekte vejledning indenfor styling, pleje og vedligeholdelse.

Maria SchouIndehaver, Frisør & Makeup Artist

Badass and Rosepedals