Vores eksklusive service

Bride to be

Hår og makeup betyder meget på denne dag og det er derfor vigtigt at man finder en frisør/makeup artist, som har erfaring og kan forstå hvad netop du mener og ønsker på en af de største og vigtigste dage i dit liv!

Tidsbestilling skal ske på tlf. +45 98 10 10 86 og vi anbefaler at du tager kontakt i god tid.

Visions hair & makeup

Kom og besøg os – tonen er uformel og der er altid forfriskninger, som du kan nyde i vores massagestole.

Vi glæder os til at se dig!

Sociale medier

Kontakt os

Favorit Brudepakke

Denne behandling inkluderer:


Vores favorit brudepakke indeholder både opsætning af hår og makeup, samt en prøve af begge dele. Vi anbefaler altid en prøve af både opsæt og makeup, da det kan give dig ro i maven, så du føler dig mere sikker på hvad det præcist er at du ønsker.

Denne favorit brudepakke har en varighed af ca. 5 timer, hvor 3-3,5 af dem går til prøven og 2,5-3 timer til selveste dagen. Det kan lyde som lang tid, dog ved vi efter flere års erfaring, at tiden hurtigt løber afsted og at det er bedre at være færdig en halv time for tidligt fremfor en halv time for sent.

 • Opsætning: Når vi laver opsætning i Visions gør vi altid håret vådt inden og føntørre produkter fra Oribe ind i håret, da det giver en bedre struktur og et længerevarende hold i dit hår (Sørg for at dit hår er nyvasket).
 • Makeup: Vi tilbyder altid at du kan låne makeup til touch up, som du kan få med til at friske din læbestift, pudder til skinnede hud eller andet op i løbet af dagen.

Når vi laver brude makeup i Visions, bruger vi altid airbrush.

Hvad er Airbrush?

modsætning til ”almindelig makeup” hvor du smøre foundation på din hud, sprayer airbrushen en let ”tåge” af makeup, der får huden til se naturlig ud. Det lægger sig fint og jævnt på huden og giver et fejlfrit resultat fyldt med glød. Airbrush makeup er især velegnet til at dække rødme, pigmentpletter, urenheder og lignende uden, at du har den tunge følelse af makeup. Hemmeligheden bag det flotte resultat er, at din egen huds glød skinner igennem og giver illusionen af, at huden er perfekt. Det kan justeres om du ønsker en let eller meget dækkende makeup. Der er en grund til at airbrush makeup er kendtes og stjernernes foretrukne makeup. Du ser ikke makeuppen, kun det smukke resultat. Airbrush er vandafvisende, tørrer på få sekunder og smitter ikke af.

Hår og makeup, samt prøve af begge dele, mulighed for at låne produkter til touch up samt brug af airbrush og en varighed af ca. 6 timer.

kr. 4.799 

* Tidsbestilling på tlf. +45 98 10 10 86 

Favorit Brudepakke Hos dig

Har du ikke mulighed for at komme ind i vores salon på din bryllupsdag?

 

Bestiller du favorit brudepakken eller skal familien have en fælles løsning til en værdi på minimum kr. 4.799, så tilbyder vi at komme ud til dig og sætte hår og lægge makeup på selve dagen.

Vi kører ud til dig, hvis du bestiller vores favorit brude pakke eller mindst to makeupper eller opsætninger Eks. En brude opsætning/makeup samt en veninde, mor, familiemedlem m.m. (til en værdi af min. 4.799kr)

Prisen har et start gebyr på 499 kr og er derefter omfattet af hvor lang tid det vil tage os at komme fra Aalborg Centrum og ud til dig. Prisen gælder transport både til og fra din adresse. Bor du eksempelvis 15 minutters kørsel fra Aalborg C, beregner vi i alt 30 minutter i transportomkostninger.

Pris: 499 kr + 15 kr pr. kørt minut tur/retur.

Bemærk: Overstående pris er pr. frisør (dvs. ønsker du f.eks. to frisører skal ud, så er kørsels prisen x 2)

kr. 4.799

* Tidsbestilling på tlf. +45 98 10 10 86 

Bride to be - Håropsæt

Denne behandling inkluderer:


Ønsker du kun at få sat dit hår på din bryllupsdag, fremfor vores favorit pakke, er det her lige noget for dig. Vi vil elske at være med til at gøre din store dag fuldstændig perfekt! Opsætning betyder meget på denne dag og det er derfor vigtig at man finder en frisør som har erfaring og kan forstå netop hvad du mener og ønsker på en af de største og vigtigste dage i dit liv!

Vi anbefaler altid en prøve opsætning, da det kan give dig ro i maven og få dig til at føle dig mere sikker på hvad det er at du præcis ønsker.

Denne ’’brudeopsætning’’ har en varighed af ca 4,5 time. Det kan lyde som lang tid, men efter flere års erfaring, ved vi at tiden hurtigt løber afsted og at det er bedre at være færdig en halv time for tidligt fremfor en halv time for sent. 2,5 time går til en prøve opsætning, hvor vi snakker og evt. prøver flere teknikker, indtil du føler at vi har opnået netop den opsætning, som du ønsker. De sidste 2 timer bruger vi på selve bryllupsdagen.

 • Opsætning: Når vi laver opsætning i Visions gør vi altid håret vådt inden og føntørre produkter fra Oribe ind i håret, da det giver en bedre struktur og et længerevarende hold i dit hår (sørg for at komme med nyvasket hår).
 • Vi kører ikke ud ved booking af denne opsætning, men vi tilbyder det gerne hvis der evt. er gæster som også ønsker en behandling.

Brudeopsætning samt prøve, en varighed af ca. 4,5 time

Stylist 
 • Mia : kr. 2115
Topstylist
 • Marlene & Nikata : kr. 2350
Masterstylist
 • Maria : kr. 2491
* Tidsbestilling på tlf. +45 98 10 10 86 

Bride to be - Makeup

Denne behandling inkluderer:


Ønsker du kun at få lagt makeup, fremfor vores favorit pakke, er det her lige noget for dig.

Vi vil elske at kunne være med til at gøre din store dag fuldstændig perfekt! Makeup betyder meget på denne dag og det er derfor vigtig at man finder en makeup artist, som har erfaring og kan forstå hvad netop du mener og ønsker på en af de største og vigtigste dage i dit liv!

Vores brudemakeup indeholder en fuld makeup, samt en prøve af makeuppen. Vi anbefaler altid en prøve, da det kan give dig ro i maven og gøre dig mere sikker på hvad det er du præcis ønsker. Vi tilbyder altid at udlåne makeup til touch up, som du kan låne med til at friske din læbestift, pudder til skinnede hud eller andet op.

Denne brude makeup har en varighed af ca. 3 timer. 2 af timerne bruges til prøve makeuppen og den sidste time bruges på selveste bryllupsdagen.

Det kan lyde som lang tid, men efter flere års erfaring, ved vi at tiden hurtigt løber afsted og at det er bedre at være færdig en halv time for tidligt end for sent.

Når vi laver brudemakeup i Visions, bruger vi altid airbrush.

 • Hvad er Airbrush?

modsætning til ”almindelig makeup” hvor du smører foundation på din hud, sprayer airbrushen en let ”tåge” af makeup på huden, der får huden til se naturlig ud. Det lægger sig fint og jævnt på huden og giver et fejlfrit resultat fyldt med glød. Airbrushmakeup er især velegnet til at dække rødme, pigmentpletter, urenheder og lignende uden at du har den tunge følelse af makeup. Hemmeligheden bag det flotte resultat er, at din egen huds glød skinner igennem og giver illusionen af, at huden er perfekt. Det kan justeres om du ønsker en let eller meget dækkende makeup. Der er en grund til airbrushmakeup er de kendtes og stjernernes foretrukne makeup. Du ser ikke makeuppen, kun det smukke resultat. Airbrush er vandafvisende, tørrer på få sekunder og smitter ikke af.

 • Vi kører ikke ud ved booking af denne makeup, men vi tilbyder det gerne hvis der evt. er gæster som også ønsker en behandling.
En fuld makeup inkl. brug af airbrush og en varighed af ca. 3 timer
Stylist 
 • Mia : kr. 2115
Topstylist
 • Marlene & Nikata : kr. 2350
Masterstylist
 • Maria : kr. 2491
* Tidsbestilling på tlf. +45 98 10 10 86